vineri, 13 ianuarie 2017

De ce sa apelezi la rulouri suprapuse din aluminiu?



Persoanele care intentioneaza sa isi modernizeze locuinta au foarte multe aspecte de care ar trebui sa tina cont, iar unul dintre cele mai importante este stabilirea modului in care isi asigura intimitate in propria casa. Chiar daca exista mai multe variante in acest sens, care mai de care mai atragatoare, una dintre cele mai avantajoase este apelarea la rulouri suprapuse din aluminiu.



Potrivit pentru orice locuinta

Acestea se potrivesc de minune in fiecare caz, atat pentru apartamente, cat si pentru case. In plus, rulourile sunt ideale pentru cei ce locuiesc pe stradute foarte aglomerate si nu au curte sau pentru cei ai caror locuinte se afla in apropiere de institutii, centre comerciale sau alte cladiri inalte si aglomerate si nu ar avea parte de intimitatea dorita. 



Un plus de protectie

De asemenea, aceste rulouri suprapuse din aluminiu aduc mai multa protectie din mai multe puncte de vedere. In primul rand hotii sunt tinuti la distanta, deoarece intrarea lor preferata, adica ferestrele, sunt acoperite si nu au o alternativa, insa clientii se bucura si de faptul ca geamurile sunt mai bine protejate impotriva conditiilor meteo nefavorabile, astfel ca vantul, zapada, grindina, nu vor aduce prejudicii. Mai mult, izolarea termica este amplificata cu pana la 20%, motiv pentru care va fi mult mai usor pentru clienti sa pastreze o temperatura stabila in locuinta. Aceeasi este si situatia cu izolarea fonica, fiind mult imbunatatita, iar zgomotele nu vor mai fi la fel de puternice, fiind mult mai confortabil interiorul oricarei locuinte.

La comanda

Pentru ca sunt confectionate la comanda, rulourile se adapteaza de minune pentru fiecare locuinta, fiind foarte practice si eficiente. In plus, clientii au posibilitatea de a opta si pentru actionarea automata a acestora, prin telecomanda, pentru mai mult confort, fie pentru cea manuala pentru a se bucura de costuri mai mici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu