marți, 18 octombrie 2016

Forme si Culori pentru Gentile Office din 2016

De obicei cele mai iubite accesorii de catre femei sunt gentile si este imposibil sa nu le atraga privirea atunci cand intra in orice magazin. O poseta reprezinta mai mult decat un simbol al feminitatii si al elegantei, ea este o modalitate usoara de a lua cu noi atat lucrurile necesare, cat si pe cele mai putin importante.

In principiu femeile isi poarta geanta pe parcursul intregii zile, iar prin urmare aceasta trebuie sa fie
in primul rand comoda, iar mai apoi in trend. Calitatea unei posete este data de material, structura, cusaturi si model, dar cu toate acestea este bine sa avem grija cum o asortam si la ce evenimente o purtam.

In anotimpul de toamna 2016 se afla la mare cautare o anume categorie, mai precis genti office pentru femei. Fiind si un sezon ploios, va fi destul de dificil sa ducem fel de fel de lucruri intr-o mana, iar in cealalta umbrela, iar prin urmare doamnele se orienteaza catre genti incapatoare.

Forme

Daca o folosim pentru mersul la birou, trebuie sa luam in considerare in primul rand, forma unei genti si cat de incapatoare poate fi. Pentru a iesi din tipare cu un accesoriu putem alege o geanta in forma de semicerc de la Wild Inga. Sunt unele femei care iubesc gentile extrem de voluminoase, dar exista si alte persoane care nu isi doresc un asemenea model, insa au nevoie de un spatiu cat mai mare. Acest tip de genti office pentru femei sunt incapatoare, desi, la o prima vedere exterioara, poseta pare destul de mica datorita colturilor mai rotunde.

Culori

In aceasta toamna, precum si in cele anterioare, materialul vedeta este in continuare pielea, lacuita, ecologica sau naturala. Din fericire, pentru femeile care s-au plictisit de astfel de modele, pot opta pentru pielea intoarsa care a revenit in trend. In ceea ce priveste culorile, puteti alege orange, maro, violet, bej, gri sau visiniu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu